Tandimplantat tillverkat i Jämtland

Med hjälp av ett tandimplantat tillverkat i Jämtland så kommer din mun snart spritta upp i ett stort leende. En annan fördel med tandimplantat är att du kommer få lättare att tugga i dig mat.

Har du i flera års tid levt livet med förlorade tänder och känner att nu får det vara nog? Hör då av dig till din tandläkare och ta del av information om tandimplantat. Och bor du i norra Sverige så kan du få ett tandimplantat som är tillverkat i Jämtland.

Om du har flera tänder som är borta så kan det vara jobbigt både utseendemässigt, men också att äta kan vara en plåga. Med ett tandimplantat kommer du kunna njuta av att äta igen och slippa våndas vid middagsbordet. En annan fördel är att du kommer med stolthet kunna le igen utan att behöva oroa dig för hur du ser ut i när du ler utan tänder. Och visst vore det kul att kunna se sig själv le på kort och när du tittar dig själv i spegeln?

Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat sätts in i munnen för att ersätta förlorade tänder. Det görs oftast genom att man fäster en skruv i käkbenet och sedan växer det fast på benvävnaden och implantatet sitter fast. Tandimplantat har som förmåga att efterlikna din förlorade tand och den kommer att passa in perfekt i din mun. När man sätter in ett tandimplantat så är tanken att det ska sitta hela livet och det finns goda möjligheter för det. Mer om tandimplantat hittar du här: tandimplantatjämtland.se

23 Apr 2022

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.