En tandläkare med kundfokus

Tandläkarbesök ska alltid kännas bra. Det är inte roligt att tvingas till akuta besök pga skador eller smärta. En bra tandläkare gör situationen bättre. Bra tandvård ger färre problem.

Tandläkaren följer oss genom livet. Eller iallafall nästan. När vi som barn fått våra mjölktänder är det dags att lära tandborstning och hygien. Därefter är det bra att vi som barn får möta tandvården. En varsam och positiv introduktion ger ett bättre liv.

Som ungdomar och vuxna behöver vi hjälp med jämna mellanrum. Tänderna behöver ses efter för att förhindra att stora problem uppstår. Vissa av oss har mer otur än andra och råkar ut för olyckor där tänder skadas och behöver åtgärdas snabbt. Andra klarar sig bra med enbart regelbundna kontroller.

Dags för tandvård i Malmö?

Det är alltid en god idé att etablera kontakt med en bra tandläkarklinik på orten där du bor. Att behöva träffa nya personer varje gång du ska se över tandstatusen är mindre kul. Personal som känner dig sedan tidigare vet vad du behöver och hur du fungerar.

När du väljer tandvård i Malmö är det inte bara viktigt med kontinuitet. Det är också praktiskt med en klinik som inte har begränsat sina öppettider till torsdagar mellan 10-11. En klok tandläkare förstår att livet blir enklare för patienterna när kliniken har öppet när patienterna är lediga.

Det är viktigt med bra tandvård. De flesta får förr eller senare någon typ av problem som behöver åtgärdas. Etablera kontakt med en bra tandläkare och få hjälp när du behöver.

6 Jul 2021

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.