Estetisk tandvård i Stockholm

När det inte är några direkta fel på tänderna, men då man ändå skäms över sitt bett, är det helt motiverat att gå till tandläkaren för att få estetisk tandvård, för välbefinnandets skull.

Man är värd att må bra, och alla som har tänder som sitter snett eller på fel plats vet hur jobbigt det är. När man ska träffa folk, när man söker jobb, när det ska tas foton, ja i alla situationer i livet tänker man på sina tänder. Då är det verkligen dags att göra något åt problemet och boka en tid för estetisk tandvård i Stockholm. Det finns många olika möjligheter till att få ett perfekt bett.

Lättare att sköta sina tänder

Det är lättare att komma åt med tandborsten när tänderna har rätt placering i munnen, och dessutom höjer det självkänslan att se bra ut på foton. Det är alltså många fördelar med att rätta till tänder som sitter fel. Har man tänder som sitter helt fel, kanske man är tvungen att dra ut dem, även om det är något som tandläkare undviker i det längsta. Sitter tänder trångt, kan det också vara ett alternativ att dra ut en tand.

Sedan kan man dra ihop tänder som sitter glest, och det finns invisalign, osynliga plastskenor som bit för bit korrigerar dina tänder. Tandställningar numera har skonsamma fästen och det behöver inte synas alls att man har tandställning. Många tycker det är bra att kunna rätta till tänderna utan att omgivningen märker så mycket, och behandlingen är guld värd. Läs mer om estetisk tandvård på denna sajt: estetisktandvårdstockholm.nu/

8 May 2021

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.