Få ett perfekt leende med invisalign

Om du vill prova på estetisk tandvård för att få jämna och fina tänder så är invisalign en mycket bra behandling. Invisalign kan ge dig ett fint leende utan att behöva känna obehag i munnen.

Invisalign är en mycket populär behandling eftersom den är mycket skonsam mot tandköttet och det är möjligt att snabbt uppnå ett resultat man är nöjd med. Med invisalign kan man få det där leendet som man drömt om så länge. Är du nyfiken på att prova en behandling med invisalign så kan du boka in ett besök för en konsultation. Om du vill utföra en tandreglering med invisalign i Stockholm så har du många duktiga tandläkarmottagningar som erbjuder denna behandling i staden.

Vad är invisalign?

Behandlingen går ut på att reglera din tandrad med hjälp av små skenor och dessa skenor är transparenta så de kommer inte att synas i din mun, vilket är mycket uppskattat. Skenorna tillverkas för att passa din tandrad perfekt och det görs med hjälp av en ordentlig undersökning och röntgen av tandraden.

När skenan är klar sätts den in och reglerar den biten som den sitter på och sedan sätts nästa skena in och reglerar nästa bit av tandraden. Så regleringen görs i etapper och oftast har man ett resultat inom 3 månader. Det som är så skönt med invisalign är att skenan kan tas ut när som helst, till exempel när du ska äta eller borsta tänderna, så det är lätt att fortsätta hålla en god munhygien.

29 Mar 2021

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.