Kolla dina tänder hos tandläkare

Ge dina tänder en chans att hålla sig i bra skick. Ta hand om tänderna och låt en tandläkare undersöka dem. Hitta en bra klinik som du känner dig trygg med. Behandla problem innan de blir stora.

För att ge sina tänder en så bra chans som möjligt bör man se efter dem när det behövs. Idag har vi gott om tandläkare runt om i Sverige som har stor kompetens. De gör allt för att göra ditt besök så trevligt som möjligt för dig.

Det är kostnadsfritt upp till 23 år, därefter får man bekosta sin egen tandläkarvård. Har man sedan tidigare bra tänder kan man ta en försäkring på dem. Har man inte möjlighet att betala allt på en gång brukar många kliniker annars kunna vara snälla och låta en dela upp betalningen. Hitta en klinik som passar dig och dina önskemål.

Hitta rätt klinik för dig

När gick du senast på en tandläkarkontroll? Dessa ska man helst gå på en gång per år. Givetvis kan det hända att det blir mer om man har tandvärk eller känner att något är fel.

Trivs du med kliniken du går till? Eller har du ingen bestämd? Att ha en bra tandläkarklinik att vända sig till är en trygghet. Letar du efter klinik kan du hitta alternativ genom att söka på nätet. Det finns många olika att vända sig till. Vill man gå till Folktandvården finns den möjligheten, men man kan även välja att gå privat om detta är det man själv föredrar. Läs mer om tandläkare och hur du kan få hjälp på denna hemsida: tandläkaresundbyberg.com

7 Jan 2021

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.