Osynlig reglerande funktion

Tandreglering kan innebära flera olika saker men oftast handlar det om en tandställning av något slag. Det är ett effektivt sätt att flytta på tänder, men ändå tvekar många inför åtgärden.

Många drar sig för att skaffa tandställning för att den syns så mycket och dessutom kan kännas ovan och stor i munnen. Man kanske känner sig osäker och blyg eller så har man kommit upp i en ålder som gör att man känner sig lite ovanlig som använder tandställning.

Om det är orsaken till att man tvekar så finns det en möjlighet att prova tandställningen invisalign i Malmö. Det är en slags tandställning som ger alla de funktioner och fördelar som hos en vanlig tandställning, men med en specialitet, nämligen osynlighet. En funktion som gör att man får sluta skylla på att den syns så mycket och bara ta tag i saken och skapa en fungerande vardag med tandställning.

Då och då

När man använder sig av en tandställning som går att ta av så får man ändå vara noga med att använda den som föreskrivits. Man får ingen tandreglerande åtgärd ifall tandställningen ligger i byrålådan. Men man behöver inte heller använda sig av den hela dygnet. Följer man de råd och tips som man fått av sin tandreglerare så kan man ändå se fram emot ett snabbt förfarande och korrekta uppgifter. En trygghet som man får som kund och som även skapar ett band av tillit till ens tandreglerare, tandhygienist och tandläkare. Alla viktiga på sitt sätt.

23 Mar 2021

Tandvårdstips är en sida om hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder under hela livet. Friska tänder är viktiga för hela kroppens hälsa, så det är värt att ge lite extra kärlek och omsorg till just munhälsan.

Regelbunden tandborstning och tandläkarbesök är förstås grunden för att tänderna ska må bra, men det finns fler faktorer som påverkar hur tänderna mår. Till exempel så kan din kost och rökning eller snusning påverka tandhälsan.

Vi ger dig information om hur du förebygger problem, skriver om nya behandlingar och framsteg inom tandvård och hur du hittar en riktigt bra tandläkare i din närhet.